Velkommen til Norsk Hosting

Nettside som skal flyttes?

Har du en nettside i dag, som du vil beholde, eller videreutvikle, men synes det virker usikkert å bytte leverandør? Vi hjelper deg, sørger for at du får med deg nettsiden, innholdet og gjerne også e-posten.

For kunder som bruker en leverandør som benytter cPanel i dag - får du dette inkludert. For andre koster dette fra kr. 99 til 999, avhengig av arbeidsmengden som trengs. For de fleste vil det koste et par hundre.

Ikke mist e-posten din!

Mange er redde for å miste e-posten sin om de skal bytte leverandør av webhotell. Vi flytter e-posten din uten at du betaler noen tilleggsavgift*. Det er mulig å flytte e-posten, mapper og innhold, med vedlegg fra de aller aller fleste leverandører. Bruker leverandøren IMAP, som de fleste gjør, vet vi at du blir fornøyd med flyttingen. 

 

Flytt til ny leverandør i dag - med e-posten i behold!

 

*Det oppstår tilleggsavgift for e-postkonto nr. 6 og oppover, som for tiden er på kr. 45 inkl mva.

NorskHosting DA er etablert som selvstendig selskap

Vi har i flere år tatt sikte på å registrere og etablere NorskHosting som et selvstendig selskap. Dette ble gjort i januar 2015. Alle kunder fra NorskHosting under ANS NFM har fått varsel om dette, og den eneste endringen de fleste vil merke er at det er et annet firma som sender faktura, og at det er nye kontonumre. 

 

Petter & Kjetil

Nye nettsider og nytt kundepanel

Vi ønsker deg velkommen til våre nye nettsider med integrert kundepanel!

Dette er en del av vår satsing høsten 2014, med blant annet NORID-akkreditering, gratis domener og gode tilbud! 

Ser du noe som er feil? Tar du kontakt med oss blir vi veldig glade!

 

Petter & Kjetil

NORID-akkreditert

Nå er dagen kommet - Vi har blitt NORID-akkreditert registrar!

Vi feirer dette med å lansere splitter nye nettsider med fullintegrert kundepanel, basert på Joomla!.

 

Ut året tilbyr vi GRATIS NO, COM, ORG eller NET domener til alle som kjøper webhotell!

 NorskHostings historie

 Fra en ide våren 2008, har vi siden 2011 passert hobby-stadiet, og vært drevet som et selvstendig selskap siden januar 2015. 

 Vi har i perioden kjøpt opp flere virksomheter, utvidet produktspektret og hatt ulike periodevise satsinger.I 2014 ble vi NORID-akkreditert registrar for NO-domener.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre nettstedet mer anvendelig for brukerne. Trykk på knappen for å se hvilke kapsler vi bruker og hvorfor.
More information Ok Decline