Utlevering av EPP-Kode for.NO (NORID) Skriv ut

• 3

Når det gjelder utlevering av EPP koder for .NO domener er det normalt to muligheter.

1. Dersom kunden er registrert i våres kundesystem, vil kunde enkelt kunne se sin kode selv. Når du er logget inn, velg tjenester, deretter domener. Velg gjeldene domene i listen, trykk deretter på få kode. Evt opprett en supportsak fra kundesidene, så hjelper vi deg.
  2. Dersom kunde _IKKE_ har en kundeprofil hos oss, så må kunde sende oss en supportsak. Om noe er uklart vil vi da normalt ringe, slik at vi raskt kan få en oppklaring i det som vi anser som nødvendig.

OBS: NORID stiller krav til at vi som registrar må verifisere den som ønsker koden, så vi kun utleverer EPP-koden til rettmessige eier. Dersom du ikke kan dokumentere dette godt nok, vil ikke kode utleveres til deg.